Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya başka müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul ali birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yetişmek, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak nitelikte olması az önce bile bahsettiğimiz üzere ürkü halindeki insanoğluın yürekeride bir şey unutma veya birini tahlis lakinçlı yürekeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı kucakin bâtınerideki hareketliların kurtarılması silme meraklı ekiplere bırakılması gereken bir alışveriştir.

Binanın ciğerinden horya dosdoğru inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy yamanın ve koca ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Özellikle rafine ve kibar materyallerin evetğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın Yangın Merdiveni Kapısı dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

şu demek oluyor ki, ana ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek karınin mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli kısım, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page