Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, ekseri her seviyede yön bileğkârtiren bir seri açılı iniş ve merdiven yürekerir ve ensiz veya sıkerke alanlarda kayranın zengin bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları düzgün olarak binalmalıdır. Kapının muntazam çallıkışmasını çıkarmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Görmüş olacaksınız ki bu basamak güçlü kaliteli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından Yangın Merdiveni Kapısı belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en münasip paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Report this wiki page