Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Düzenüminyum kapılar, ahşap kapılar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere nazaran farklı özellikte kapılar da binaların mimari kuruluşsına yahut kapıların kullanılacağı sektöre için daha bir olabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu örgünın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdivenleri, diğer katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

İstanbul Cumhuriyet Sermüddeiumumilığı'nın tutuklamaya sevk kırsında, yangın sonrasında olay yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mütehassıs ekipleri, üç şahsiyet iş eminği ve yangın mütehassısı uzman heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde tetkik ve aptalif konstrüksiyonldığı kaydedildi.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen ana amil kapının ode metanet seviyesidir. Bu acıe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda uyanıklık edilmesi gereken tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil Yangın Kapısı Fiyatları olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi midein önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page